Starity

Iggy Azalea nem hajlandó Rita Orával dolgozni

2015. október 13. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rita nemrégiben felvetette azt az ötletet, hogy szívesen feldolgozná a Labelle 1975-ös slágerét néhány kolléganőjével, de az általa említett rapper nem kér az ötletből.

hirdetés

Próbálok összehozni egy csapatot. Úgy gondolom a felállás a következő lenne: én, Miley CyrusCharli XCX (ő nagyon muris) és Iggy – vallotta a napokban Rita Ora a The Sunnak adott interjújában, melyre hamarabb érkezett válasz, mint remélte – legalábbis Iggy Azalea részéről.

Kérlek, hagyjatok ki ebből az egész Lady Marmalade megbeszélésből! Semmi közöm Rita terveihez, és jó lenne, ha békén hagynátok. Köszi

– csipirelte a Twitteren a szőkeség, aki máskülönben szívesen adja nevét és hangját duettekhez, így a rajongók többsége értetlenül áll a döntése előtt.

A fent említett dalt egyébként 2001-ben már feldolgozta egyszer PinkChristina AguileraLil' Kim és Mya (méghozzá igen sikeresen), így vélhetően napjainkban is újra népszerűvé tehetné az ikonikus dalt egy újabb felállás – már amennyiben megvalósul Rita álma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek