Starity

Rihanna elárulta, mire vágynak a férfiak

2015. október 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A T Magazine RiRit választotta legújabb száma címlaplányának, így ebből az alkalomból egy magvas interjú is készült a barbadosi szépséggel.

hirdetés

Fotó: T Magazine (Craig McDean)

Rihanna ugyan a szinglik táborát erősíti egy ideje, de nem is ez a téma foglalkoztatja mostanában. Teljes erőbedobással dolgozik kollekcióján, valamint legújabb korongját rögzíti a stúdióban, mely előreláthatóan 2016-ban kerül az üzletek polcaira. A T Magazine riporterét azonban mégis az érdekelte legjobban, hogy mi a véleménye a férfiakról, és mit gondol: mire vágyik az erősebbik nem.

A férfiaknak figyelemre van szükségük. Vágynak erre a lelki táplálékra, szükségük van arra, hogy időnként fel legyen turbózva az önbizalmuk. Olyasvalami ez, amit megadok a családomnak, figyelmet szentelek a munkámnak, de jelenleg nem tudom ezt megadni egy férfinak

– vallotta az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy korántsem könnyű számára olyan társat találni, akit nem félemlít meg az, hogy ő maga milyen határozott fellépésű és eltökélt. Az interjú során természetesen arról is szó esett, milyen típusú férfiakhoz vonzódik, és milyen számára a tökéletes társ, melyre így felelt:

Bolondulok a kulturált pasikért! Kíváncsivá tesznek. Kell, hogy beszéljen nyelveket, tudjon dolgokat a világról, a történelemről, legyen képben a művészekkel és egyéb előadókkal kapcsolatosan. Szeretem, ha valaki tud újat mutatni nekem, és képes új dolgokra tanítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek