Starity

Ijesztőre maszkírozták Jessica Chastaint

2015. október 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves színésznőt a W magazin kérte fel egy címlapfotózásra, melynek során a felismerhetetlenségig megváltoztatták a külsejét.

hirdetés
Ijesztőre maszkírozták Jessica Chastaint

Az Oscar-díjra is jelölt Jessica Chastainre szó szerint nem lehet ráismerni a W magazin számára készült képeken, hiszen amellett, hogy tőle szokatlan ruhákba bújtatták és feltűnő sminkkel elmaszkírozták, még a természetes vörös tincseit is megváltoztatták: hol szőke, hol rózsaszín hajjal láthatjuk Jessicát, akinek egyébként esze ágában sincs elrejteni természetadta hajszínét.

A lap azért is szerette volna rávenni a formabontó fotózásra a színésznőt, mivel Jessica mindig a maga visszafogottságával jelenik meg a filmvásznakon és társasági rendezvényeken, Steven Klein fotós éppen ezért szerette volna megmutatni, hogy nem csak ilyen tud ő lenni, sőt!

Természetesen interjú is készült Jessicával a lap legújabb számához, melyben határozott kijelentést tett arra vonatkozóan, mi az a szerep, ami megdobogtatná a szívét, de még nem volt alkalma eljátszani.

A céljaim egyike az, hogy egyszer rosszfiút alakítsak egy Bond-filmben. Az emberek folyton azt kérdezgetik, szívesen lennék-e Bond-lány, én pedig rendre azt felelem, hogy »Nem, én főgonosz szeretnék lenni.« Még mindig várok arra, hogy megkeressenek egy ilyen szereppel

– vallotta a vörös hajú szépség, aki jelenleg a The Zookeeper's Wife című drámát forgatja, valamint a Miss Sloane című filmbeli főszerepére készül. Mindezen túl megemlítendő, hogy már dobozba került a Hófehér és a vadász című film második része, mely április 21-én érkezik a hazai mozikba, és amelyben a főszereplő Sarát alakítja Jessica.

Fotó: W Magazine (Steven Klein)
Fotó: W Magazine (Steven Klein)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek