Starity

2015 legszexibb nőjének választották Emilia Clarke-ot

2015. október 14. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárját az Esquire magazin választotta a jelenlegi legszexibb nőnek, Emilia pedig a lap felkérésére még a ruháitól is megvált egy címlapfotózás erejéig.

hirdetés

Fotó: Esquire Magazine

Tavaly még Penélope Cruz mosolyoghatott csábosan az Esquire magazin címlapján, ezúttal azonban a Trónok harca Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot érte a megtiszteltetés, hogy amellett, hogy a lap a legszexisebb élő nőnek kiáltotta ki 2015-ben, még a címlapjára is tette.

Természetesen interjú is készült a barna hajú szépséggel, aki az őt faggató riporter legnagyobb meglepetésére elárulta: soha nem hallgatták meg a népszerű fantasy-sorozat főszerepéért, csupán ügynöke kitartó kilincseléséének köszönheti, hogy a szőkeség bőrébe bújhatott.

Az ügynököm azt mondta a rendezőnek: »Tudok egy feltörekvő színésznőt a magas, szőke karakter szerepére. Ugyan ő alacsony és barna hajú, de szeretném, ha találkoznál vele«

– elevenítette fel a színésznő, aki azt is elárulta, hogy ő maga nem olvasta a könyveket, hanem a Wikipédián nézett utána a cselekménynek, hogy képbe kerüljön a történettel, melynek azóta a szerves része lett – és meg is hozta neki a világhírnevet.

Emiliát egyébként a Trónok harca előtt csak kisebb szerepekre találták alkalmasnak, azóta azonban megnyíltak előtte a kapuk. Jelenleg az utolsó simításokat végzik a Voice from the Stone és a Me Before You című filmeken, melyekben szintén főszerepet kapott. Előbbinek a bemutatási időpontja egyelőre nincs kitűzve, utóbbi 2016 júniusában kerül majd a mozikba.

Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine
Fotó: Esquire Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek