Starity

Megérkezett Szabó Zsófi első klipje

2010. szeptember 22. 19:07   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leforgatta első videoklipjét Szabó Zsófi, aki nemrég bejelentette, hogy a színészi karrierje mellett a popiparban is kipróbálja magát.

hirdetés
Megérkezett Szabó Zsófi első klipje

Szabó Zsófi, Szabó Gyula lánya, igazi dögös, vadóc arcát mutatta meg a közönségnek élete legelső klipjében. A Déjà vu című dal izzik a szexualitástól,  a színésznő latex ruhában, magát fogdosva jelenik meg első videójában, sőt láthatunk egy olyan részt is, amikor csupán egy ragasztószalag fedi Zsófi bájait.

A Nemzet Színészének lánya elárulta, hogy a közönség nagy része azt feltételezi róla, hogy megromlott, pedig nem is. „Azt nem veszik figyelembe, hogy ez egy klip, ami nem feltétlenül a valóságot tükrözi. Szólhat egy világfájdalomról, egy szakításról, bármiről. A valóságban persze nem így öltözködöm, egy tornacipős lány vagyok, aki bizonyos estékre, programokra jobban kicsípi magát.” – nyilatkozta a színésznő.

A vad klip mellett persze az sem árt, ha az előadó tud énekelni – így van ezzel Szabó Zsófi is, aki november óta Csík Sándor, a Megasztár énektanárának segítségével képzi a hangját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek