Starity

Hízókúrára fogták új szerepe miatt Kirsten Dunstot

2015. október 14. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pókember sztárja a Fargo című drámasorozat kedvéért vágott bele a hízókúrába, ugyanis túl csinosnak találták Peggy Blomquist eljátszásához.

hirdetés
Hízókúrára fogták új szerepe miatt Kirsten Dunstot
Fotó: Terry Richardson

Kirsten Dunst idén csatlakozott az FX csatorna drámasorozatának, a Fargónak a stábjához, melyben a Peggy Blomquist névre keresztelt karaktert alakítja. A sorozat készítői mindenképp szerették volna megnyerni a színésznőt a produkcióhoz, aki boldogan vállalta a szerepet azzal együtt is, hogy szigorú hízókúrára fogták, melyről így mesélt nemrégiben Jimmy Kimmel késő esti beszélgetős műsorában:

A sorozatbeli szerepem miatt szedtem fel pár pluszkilót. Szó szerint csak ültem otthon az ágyban, néztem a Friday Night Lightsot és ettem, ettem. Olyan lány vagyok, aki szeret enni, ez az egyik legnagyobb öröm az életben

– elevenítette fel a mindig csinos színésznő, aki azt is elárulta, hogy rengeteg tésztafélét és pékárut fogyasztott a hízókúra idején, főként pizzát grillezett sajttal. Kirsten azonban nem bánja, hogy ennyi áldozatot meg kellett hoznia a szerepért – melyet egyébként nagyon élvez –, rajongói pedig a széria második évadának első részében láthatták feltűnni, mely epizódot október 12-én tűzte műsorára a csatorna.

Kirsten Dunst Peggy Blomquistként (Fotó: FX)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek