Starity

PLL: Troian Bellisario elárulta, hogyan alakul Spencer sorsa az időugrás után

2015. október 14. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű drámasorozat majd csak januárban tér vissza a képernyőkre, ám a Spencert alakító színésznő elöljáróban elárulta, mi vár karakterére a jövőben. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Troian Bellisario elárulta, hogyan alakul Spencer sorsa az időugrás után
Fotó: ABC Family

Valamennyien tűkön ülve várjuk a Pretty Little Liars folytatását, ám addig még hosszú hetek állnak előttünk. A sorozat producere, Marlene King a minap már bepillantást engedett az öt évvel későbbi jövőbe, valamint azt is megtudhattuk, hogy Ariára és Ezrára nem vár happy end – vagy legalábbis nem egymás oldalán.

Ezúttal a Spencer Hastingset alakító Troian Bellisario rántotta le a leplet arról, hogyan alakul az általa életre keltett, ideigileg kicsit labilis, minden lépben kanál karakter sorsa, és vár-e közös jövő rá és Toby Cavanaugh-ra (Keegan Allen).

Nem, nincs semmi remény. Toby meghal, Spencer pedig továbblép

– mesélte viccelődve Troian, majd komolyra fordította a szót, és elárulta: szó sincs ilyesmiről, ám ennek ellenére sem garantálható Spencer és Toby kapcsolata, hiszen mindketten új életet kezdenek a rejtélyes „A” kilétének felfedése és az érettségi után.

A dolgok nagyon megváltoznak, ennyit biztosan ígérhetek. Toby továbbra is zsaru, méghozzá Rosewoodban; Spencer pedig Washingtonban él, így nagyon komplikálttá válnak a dolgok, ez pedig ritkán vezet egy jó kapcsolathoz.

 
#PLL Season 6B Premiere

Watch the first four minutes of the season premiere of Pretty Little Liars three months before it airs, only on BuzzFeed!

Posted by BuzzFeed Entertainment on 2015. október 9.

A két hét múlva 30. születésnapját ünneplő sztár elárulta azt is, hogy a fiatalabbik Hastings-lány a Georgetown Egyetemen szerez diplomát, ezt követően pedig politikai pályára lép. A történet szerint Spence egy szemesztert Oxfordban tölt az ottani egyetemen, ezidő alatt pedig ismét közelebb kerül nővéréhez, Melissához (Torrey Devitto), és a vele együttélő Wrenhez (Julian Morris), akinek a nevéhez a legtöbb elmélet köthető.

Azt hiszem, Spencer Melissával és Wrennel él egy darabig, ami irtó furcsa a történtek fényében. Amikor Melissa elárulta Spencernek, hogy csak védeni akarta őt Bethany eltemetésével, azt hiszem, akkor változott meg a testvérek közötti kapcsolat, így Spencer és Wren viszonya is familiárissá válik. Úgy gondolom, Spencer úgy vélekedik róla, mint arról a személyről, aki boldoggá teszi a nővérét és fordítva, ezért neki is a húgává válik.

Troian arról is szót ejtett, hogy nemcsak a a Melissával és Wrennel megváltozott kapcsolat lesz az egyetlen változás Spencer életében, ugyanis míg Európában időzik, belebotlik valakibe a múltból, aki igencsak megkavarja a szálakat a későbbiekben, így nagy jelentőség tulajdonítható neki.

Marlene Kingnek köszönhetően az is kiderült korábban, hogy új főgonosz tűnik fel a színen, így a lányoknak nemcsak a munkával és a magánéleti válságokkal kell szembenéznie, hanem vissza kell térniük a gyökerekhez Rosewoodba, hogy kibogozzák az újra összegabalyodó szálakat...

A sorozat hatodik évadának második fele január 12-én kerül képenyőre az ABC Family utódjának, a Freeformnak köszönhetően, ám a rajongóknak addig sem kell hiányt szenvedniük az izgalmakból, ugyanis a széria a már jól megszokott Halloweeni epizóddal egy rész erejéig visszatér november 24-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek