Starity

Súlyos függőséggel számolt le Lola

2015. október 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő hosszú idő után és nehéz szívvel, de leszámolt az életét megváltoztató függőséggel.

hirdetés
Súlyos függőséggel számolt le Lola
Fotó: Csányi István

A fitalalok többségéhez hasonlóan Lola is súlyos internetfüggőségben szenvedett, mely már rányomta bélyegét a családjával és barátaival ápolt kapcsolatára is, ezért eldöntötte: ez nem mehet így tovább. 

Egész álló nap a kijelzőt lestem. Tényleg úgy, mint egy eszelős. Észre sem vettem, úgy tűntek el az életemből a normális, hétköznapi dolgok. Egyre kevesebb időm jutott olvasásra, a háztartásra, de ami még durvább: a szeretteimre és saját magamra is

– vallotta a Ripostnak az énekesnő, aki a telefonja minden hangjelzésére elővette a készüléket, hogy mindenről időben értesülhessen, és már-már létfontosságú volt számára, hogy a nap 24 órájában elérhető legyen.

Lola arról is őszintén mesélt, hogy egy idő után már nemcsak az idegeit őrölte fel, hogy folyamatosan készenlétben állt, hanem a pénztárcáját is, ugyanis eljött az az időszak, amikor már naponta töltötte fel az egyenlegét, így véglegesen leszámolt a Facebookkal.

Folyton túlléptem a keretemet, az utolsó időszakban pedig már naponta kellett feltöltenem a kártyámat, és rájöttem, hogy ezt nem fogom bírni. Több mint negyvenezer forintom ment el havonta csak a Facebookra! Lerabolta az életemet, én pedig azt mondtam, elég! Azóta nincs bennem feszültség, és sokkal több időm jut a barátaimra!

– magyarázta a 27 éves szőke szépség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek