Starity

Turbózd fel az önbizalmad egy plus-size modell tanácsai nyomán!

2015. október 15. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők többsége nehezen barátkozik meg természetadta külsejével, emiatt pedig ki-ki őrült fogyó- vagy hízókúrákba kezd annak érdekében, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ashley Graham plus-size modell azonban elárulta, mi az ideális megoldás az önelfogadásra.

hirdetés

Tökéletes ember márpedig nem létezik – mondhatnánk, ám ennek ellenére igenis érezhetjük jól magunkat a bőrünkben mindenféle önsanyargatás nélkül! Ennek az elgondolásnak a híve a 27 éves plus-size modell, Ashley Graham is, aki nemrégiben elárulta, hogyan küzdhetők le egészséges formában a gátlások.

A tükör előtt állva bókolj önmagadnak! Ha állandóan azzal traktálod magad, milyen csúnya vagy, akkor előbb-utóbb el is fogod hinni, és aszerint is érzed magad. Csak nézz a tükörbe, beszélj magadhoz, ezáltal megteremted a kapcsolatot a tested és lelked között

– tanácsolja a lányoknak a modell, aki bár nem S-es méretű ruhákat hord, mégis jól érzi magát a bőrében, mi több: saját fehérneműkollekciót (Addition Elle) tervez, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy nem az a legfontosabb, hány kilót mutat alattad a mérleg, vagy hogy milyen méretű ruhákat hordasz, ha megtanulod elfogadni magad.

Ashley arra is felhívja a hölgyek figyelmét, hogy nemcsak a saját egónk fényezésével kell foglalkoznunk, hanem bátran dicsérjük meg barátainkat is, hiszen mindenkinek jól esnek a kedves, méltató szavak, ami egy rossz nap után pláne fel tudja dobni a napunkat.

Lane Bryant #PlusIsEqual névre keresztelt kampányának húzóneveként a modell azt is elárulta, neki mi segített abban, hogy elfogadja: vastag combokkal, széles csípővel és az átlagnál nagyobb mellekkel áldotta meg a sors. A hozzá hasonló testalkattal rendelkező lányoknak a következő tanáccsal szolgált:

Meztelenül járkálni a lakásban önbizalomnövelő erővel bír. Kell, hogy lásd azokat a testrészeidet, melyekről egész életedben úgy tartottad, hogy tökéletlenek. Lásd őket, barátkozz meg velük, és ne rejtsd el őket többé!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek