Starity

Korábban Selena Gomez is megkérdőjelezte saját szexuális beállítottságát

2015. október 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő arról mesélt, hogyan élte meg, amikor egy nővel hozták kapcsolatba.

hirdetés

Körülbelül egy évvel ezelőtt suttogtak arról, hogy Selena Gomez és Cara Delevingne között több van, mint barátság, ám a lányok azóta sem nyilatkoztak ezzel kapcsolatosan, ami nem is csoda, hiszen alaptalanok voltak a találgatások. Ennek ellenére legutóbbi interjújában arról kérdezték a Good For You énekesnőjét, hogy mit gondolt ezekről a pletykákról.

Imádtam, és egyáltalán nem bántam a pletykákat. Különösképpen azért is, mert így végre életemben először hoztak szóba más emberekkel, ami csodálatos volt

– nyilatkozta Selena a PrideSource-nak, és arról is őszintén vallott, milyen sokat jelent neki a szupermodell barátsága, aki a személyiségén is otthagyta kéznyomát.

Őszintén úgy gondolom, hogy Cara valami elképesztő, olyasvalaki, aki a nyitottságával engem is képes nyitottabbá tenni. Ő nagyon szórakoztató, hihetetlenül kalandvágyó, és néha ezekre van szükségem az életben, ezért sem bántam, hogy hírbe hoztak minket.

Az énekesnőt faggató riporter rákérdezett arra is az interjú során, hogy kérdőjelezte-e meg valaha a szexuális beállítottságát, vagy mindig is biztos volt abban, hogy az ellenkező nemhez vonzódik. A kissé tolakodó kérdésre így felelt a 23 éves barna hajú szépség:

Én úgy gondolom, mindenki életében eljön a pillanat, amikor elgondolkodik ezen, teljesen mindegy, kiről is van szó. Természetesen velem sem volt más a helyzet. Úgy gondolom, hogy egészséges az, ha valaki más perspektívából is megközelíti a dolgot, hogy megbizonyosodjon arról, ki is ő valójában. Elengedhetetlen néha megkérdőjelezni és kihívás elé állítani magad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek