Starity

Taylor Swift: „Életem egyik legfelemelőbb pillanata volt, amikor elnyertem Kanye West elismerését”

2015. október 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár hat év telt el az ominózus pillanat óta, amikor is a rapper nézők ezrei előtt alázta meg élő adásban a Blank Space énekesnőjét.

hirdetés

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy a díjátadókon mindig történik valami, ám arra korábban nem volt példa, hogy egy előadó élő adásban közölje a nézőkkel a nyertes köszönőbeszéde alatt, hogy nem őt illeti a díj. Ez történt ugyanis, amikor Taylor Swift 2009-ben megnyerte a Legjobb videoklipért járó díjat, Kanye West pedig felment a színpadra, elvette az énekesnőtől a mikrofont és ország-világ szeme láttára közölte, hogy Beyoncénak kellett volna nyernie.

Azóta természetesen helyreállt a béke Taylor és Kanye között, utóbbi nemrég csodálatos virágkölteményt küldött az énekesnőnek, mely rögtön az Instagramozók kedvence lett. A kettejük közötti békülésről a GQ magazinnak mesélt az énekesnő, akit nagyon boldoggá tett az, hogy sikerült kivívnia kollégája tiszteletét.

Az volt a karrierem legváratlanabb pillanata, most pedig körülbelül egy szinten állunk Kányével, és egyaránt tiszteljük a másikat. Életem egyik legfelemelőbb pillanata volt, amikor elnyertem az elismerését

– vallotta a 25 éves szőke szépség, aki szót ejtett arról is, milyen érzés volt számára, amikor pasifalóként bélyegezték meg, és gúnyt űztek belőle, amiért a zátonyra futott románcaiból merített ihletet a dalaihoz. 

2013 körül volt, amikor mindenkit az érdekelt, hogy magamról és egy srácról írok dalokat. Nagyon rossz volt. Én meg csak arra gondoltam, hogy 22 évesen mások is eljárnak randikra, nemigaz? 

A GQ-nak adott interjúja során Taylor azt is elárulta, hogy tisztában van azzal, hogy képes jó dalokat írni, valamint arról is őszintén mesélt, hogy ha nehezen is, de sikerült megbirkóznia a hírnévvel, és végre élvezni tudja az ezzel járó előnyöket.

Számomra az a legbiztonságosabb, ha mindig egyre nagyobb kockázatot vállalok. Tudom, hogyan kell dalt írni. Nem vagyok magabiztos az élet minden területén, de azt határozottan tudom, hogyan kell jól megírni egy dalt. Az ember a karrierje első időszakában állandóan azt hallgatja másoktól, hogy Élvezd! Élvezd ki ezt az egészet! Állandóan ezt mondogatták nekem, mostanra pedig megtanultam, mit is jelent ez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek