Starity

TVD: Candice Accola terhességével Caroline is áldott állapotba kerülhet

2015. október 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő jelenleg első babájával várandós, ami okozott némi fejtörést a népszerű misztikus sorozat producerénél, Julie Plecnél.

hirdetés
TVD: Candice Accola terhességével Caroline is áldott állapotba kerülhet
Fotó: The CW

Augusztus végén számoltunk be arról, hogy Candice Accola és férje, a The Fray éléről ismert Joe King első közös babáját várja. A színésznő majd kiugrik a bőréből, annyira boldog, amiért végre ő is megtapasztalhatja az anyaság csodáját, ám addig is igyekszik kiélvezni a várandósság izgalmát.

A babavárással természetesen elérkezett az a pillanat is, amikor a leendő szülők elkezdenek ötletelni a babaneveket illetőleg, ám ezzel együtt Julie Plecnek is akadt feladata, ugyanis el kell döntenie: milyen sors vár a Candice alakította Caroline-ra.

Az igazság az, hogy a nadrágjaim kicsit szűkebbek lettek, de szerencsésnek érzem magam, amiért továbbra is tudok dolgozni

– árulta el a 28 éves kismama. A kérdésre pedig, hogy mi lesz így Caroline-nal, teherbe esik-e ő is (ami vámpírként nem lenne túl életszerű), sejtelmesen úgy felelt, hogy bármi megtörténhet

Az, hogy a várandósságom részét képezi-e a műsornak avagy sem, még kérdéses Caroline Dries és Julie Plec [a Vámpírnaplók producerei - a szerk.] számára, de biztos vagyok benne, hogy megtalálják a megfelelő megoldást. Addig is nem árulhatok el többet!

A színésznőt egyébként nemrégiben az a hatalmas megtiszteltetés érte, hogy Ferenc pápa mondott áldást még meg nem született csemetéjére, ami olyan nagy horderejű történés volt számára, amit még ő maga is alig hisz el.

Hihetetlen volt! A férjem zenekara lépett fel szombaton Philadelphiában, és én is ott voltam, hogy támogassam őt. Hatalmas megtiszteltetés volt találkozni a pápával. Azóta sem találjuk a szavakat, és alig akarjuk elhinni, hogy valóban megtörtént! Fogalmam sincs, hogy nem esett ki a férjem kezéből a telefon, amikor lefényképezett minket.

– elevenítette fel a történteket Candice, aki egyébként már szorgalmasan gyakorolja az anyasággal ráháruló felelősséget férje lányai, Ava és Elisa oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek