Starity

Modellügynökség szerződtette Demi Lovatót

2015. október 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Demi Lovato számára egy percre sincs megállás, ugyanis épphogy megjelent ötödik stúdióalbuma, máris újabb hírrel örvendeztette meg rajongóit.

hirdetés

Énekesnő, dalszerző, színésznő, mentor, lemezkiadó-tulajdonos, szépségnagykövet és a mentális egészség szószólója – ám Demi Lovato ennyivel nem érte be és listáját egy újabb dologgal bővítette.

A nap folyamán ugyanis óriási gyorsasággal járta be a világhálót a hír, miszerint Demit a világ egyik legnevesebb modellügynöksége, a Wilhelmina Models szerződtette, amiről az ügynökség vezérigazgatója, Alex Vaickus így nyilatkozott:

hirdetés

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy ilyen kifinomult, magabiztos és tehetséges nővel dolgozhatunk együtt, mint Demi. Már bizonyított színésznőként és énekesnőként is, és biztosak vagyunk benne, hogy modellként is megállja a helyét.

A Wilhelmina Models menedzsere, Jose Covarrubias sem rejtette véka alá izgatottságát a közös munkát illetően. 

Boldogok vagyunk amiatt, hogy egy ilyen tüneményes szupersztár csatlakozott hozzánk. Demi nemcsak roppantul tehetséges, de emellett magabiztos, kifinomult, érett és testkép-pozitív, ezeket pedig szeretnénk belecsempészni a divat világába.

Természetesen Lovato sem mehetett el szó nélkül a hír mellett, aki egy nappal ötödik albuma, a Confident megjelenése előtt kötötte meg a szerződést.

Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az első modellszerződésem a Wilhelminával. Izgatottan várom, hogy lássam, hová vezet a közös munkánk kreatív szempontból, miközben a pályafutásom következő szakaszába lépek és tovább fejlesztem magam előadóként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek