Starity

Másodjára is anya lett a High School Musical sztárja

2015. október 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön jött a világra KayCee Stroh második gyermeke, akinek érkezéséről a büszke édesapa tudósította a sajtót.

hirdetés

KayCee Stroh és Ben Higginson második gyermeke amerikai idő szerint csütörtök reggel negyed 9-kor jött a világra 3430 grammal és 50 centiméterrel. Az egészséges kislány a Lettie Louise nevet kapta szüleivel, és édesanyjával együtt jól vannak.

Anya és baba egyaránt jól vannak. Nem is lehetnénk boldogabbak! Már izgatottan várjuk, hogy a kicsi találkozzon a nővérével, Zetta Lee-vel

– nyilatkozta a büszke apuka a sajtónak, a nagy találkozásra pedig néhány órával ezelőtt sor is került, melyről az immár kétgyermekes anyuka osztott meg egy képet az Instagramon.

A sztárpár egyébként áprilisban jelentette be, hogy újabb csemetével gyarapszik a családjuk, méghozzá egy végtelenül aranyos képpel, amelyen idősebbik lányuk látható egy ajtó előtt, melyen a Boldog Valentin-napot! Van még szoba a szívedben egy másik valakinek? -felirat olvasható a 2015. október 9-es dátum társaságában.

KayCee és Ben egyébként hosszú évek óta élnek boldog párkapcsolatban, melyet csak tovább erősített első gyermekük két évvel és fél évvel ezelőtti érkezése. A család rengeteg időt tölt együtt, és amikor csak tehetik, a szülők a kicsit is mindenhová magukkal viszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek