Starity

Élőszereplős film készül Szörnyella de Frászról

2015. október 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hollywood Reporternek megerősítették a készítők, hogy már dolgoznak a 101 kiskutyából ismert karakter életét feldolgozó filmen.

hirdetés
Élőszereplős film készül Szörnyella de Frászról

Rejtsétek el a kutyuskáitokat, ugyanis Szörnyella de Frász hamarosan visszatér! A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis már le is szerződtették a készítők Az ördög Pradát visel forgatókönyvíróját, Aline Brosh McKennát, hogy öntse szavakba a 101 kiskutya főgonoszának történetét, az Esti meséket is jegyző Andrew Gunn pedig a produceri feladatok látja majd el.

A szereplőgárdáról és a történetről egyelőre nem lehet tudni semmit, és vélhetően a forgatások is majd csak jövőre kezdődnek el. Szörnyellával egyébként 1956-ban ismerkedhettek meg a nézők a 101 kiskutya első filmváltozatában, melyben Dodie Smith alakította a karaktert. A bundamániás gonosztevő 1961-ben animált formában tért vissza a képernyőre, 1996-ban pedig újra élőszereplős adaptáció készült a történetről, melyben már Glenn Close alakította de Frászt.

Az új film előreláthatóan a Szörnyella címet viseli majd, ám arról nem áll rendelkezésünkre információ, hogy kik esélyesek arra, hogy a folyton szivarozó divattervező bőrébe bújjanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek