Starity

Eve Torres Gracie gyermekének a nevét a mennyország ihlette

2015. október 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az expankrátor szeptember 28-án adott életet első gyermekének, aki a Reaven nevet kapta. A sportoló azóta szebbnél szebb fotókkal halmozza el közösségi oldalát és elárulta azt is, honnan jött a gyermek neve.

hirdetés

Eve Torres Gracie szeptember 28-án hozta világra első gyermekét. A kisfiú születése után nem sokkal el is hagyhatta a kórházat a baba és az anya. A szülés rendben zajlott, komplikációk nem léptek fel. Eve azóta pedig boldogan mutogatja ország-világnak családjuk legújabb tagját.

Eve Torres Gracie / Facebook

Azóta már ki is posztolta az első közös családi fotót. A házaspár boldogsága szinte sugárzik a képről. Nagyon boldogok, hogy végre karjukban tarthatják kisgyermeküket.

A Raeven nevet a "mennyország" szó ihlette (Heaven). A helyesírását ugyan megváltoztattuk, hogy az "R-rel" tisztelegjen a Gracie család "R" hagyománya előtt és az én nevem is felfedezhető benne ("RaEVEn"). Ez a kombináció szimbolizálja az erőt és eltökéltséget, mely jellemzi a családunkat, ugyanakkor biztonságos helyet is jelent. Nagyon izgatottan várjuk fejlődését, hogy együtt tanuljunk, szeressünk és nőjünk fel újra ezen az úton, melyet majd ő jár be és amit életnek hívunk.

"Mindent megváltoztatott" – írták az első babafotó alá.  (Fotó: Eve Torres / Facebook)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek