Starity

Tóth Vera: „Nem húztuk az időt, már első este megtörtént”

2015. október 19. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megdöbbentően pikáns részleteket árul el szerelmi életéről a most megjelenő könyvében az énekesnő.

hirdetés

Most megjelent Gyémánt című könyvében Tóth Vera többek között arról ír, hogyan darálta be a nagykorúság küszöbén a sztárgyár, majd köpte ki magából, amikor már nem volt rá szükség. Személyes naplóbejegyzései vezetik az olvasót az énekes lelki tusáinak során át, melyek között meglepő részletességgel ad betekintést szerelmi életébe is.

Tóth Vera / Facebook

Megismerkedtem egy festőművésszel, aki olyan volt, mint egy királyfi, akiről kislánykoromban álmodoztam. Hosszú, barna hajú, kreol bőrű, szexi kisugárzással. Egy buliban találkoztunk, és annyira el voltam keseredve a szakításom miatt, hogy nem érdekelt, ő mit fog gondolni. Felhívott a lakására, aztán lett, aminek lennie kell, gyertyákkal, borokkal és sok érzelemmel teli érintéssel. Nem volt köztünk szerelem, de töb­bet jelentett egy szeretői vi­szonynál. Gyémántom első csiszol­gatásaiban akkoriban ő volt a fő vésnököm, ő mutatta meg nekem az igazi nőiességemet

 - idézi a Bors az énekesnő könyvének sorait, aki a festőművészen kívül egy kovácsmesterrel is megtette azt, amin a legtöbb lány hosszasan tépelődik.

Találkoztunk. Rózsát hozott, nem is akármilyet: ő maga kovácsolta nekem. Egész este együtt voltunk, nem húztuk az időt, már első este megtörtént.

Vera hozzátette, hogy valamennyire kihasználta a férfit, mert szorongását elfeledtette vele arra a kis időre. A kapcsolat végül nem volt hosszú életű, telefonos szakítás lett a vége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek