Starity

Elmarad a Black Veil Brides fellépése a dobos sérülése miatt

2015. október 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok a közösségi medián keresztül jelentették be, hogy CC ínszalagszakadást szenvedett, így orvosai pihenésre intették.

hirdetés
Elmarad a Black Veil Brides fellépése a dobos sérülése miatt

A Black Veil Brides is azon zenekarok közzé tarozik, akik nem mondanak le fellépést mindenféle csip-csup ügy miatt, ezúttal azonban komoly a baj, ugyanis Christian Coma dobos nemrégiben ínszalagszakadást szenvedett, melynek kövezkeztében orvosai pihenésre intették, ha nem szeretne végérvényesen elbúcsúzni zenész karrierjétől.

Az eset miatt az Andy Biersack vezette ötös kénytelen volt lemondani egy fellépést a kaliforniai Venturában, hiszen mint mondják: CC egészsége a legfontosabb, akinek pihentetnie kell a kezeit.

Szomorúan jelentjük be, hogy egy előre nem látott sérülés miatt nem tudunk fellépni Venturában. A dobosunk, CC ugyanis ínszalagszakadást szenvedett, ami a jelenleg is zajló fellépéssorozatunk és a folyamatos utazás miatt komolyabbra fordult. Éppen ezért visszatérünk Los Angelesbe, hogy felkeressünk egy specialistát, hogy meggyógyítsa CC kezét, és kihozza a képességeiből a maximumot. A jelenlegi kezelőorvosa azt tanácsolta nekünk, hogy adjunk neki néhány szabadnapot, mielőtt visszatér a színpadra a Santa Ana-i fellépés keretein belül. Továbbra is úgy tervezzük, hogy fellépünk Orange County-ban és Sacramentóban a turnénk zárásaként –már amennyiben CC sérülése engedi. Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségért, ígérjük, hogy visszatérünk, és egy későbbi alkalommal bepótoljuk az elmaradt fellépést, azonban nem tehetjük kockára azt, hogy esetleg a jövőben CC ne térhessen vissza a dobok mögé. Kérlek, küldjétek el pozitív gondolataitokat neki, hogy könnyebben birkózzon meg a fájdalommal

– olvashatóak a zenekar sorai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek