Starity

A Telemundo ismét egy izgalmas telenovellával készül

2015. október 22. 09:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Telemundo ismét izgalmas sorozatot mutat be október 26-án Mexikóban. A ¿Quién es quién? főszerepében az az Eugenio Siller látható, akit a hazai nézők jelenleg Maite Perroni mellett láthatnak a Mi pecadóban. A színész-énekes ezúttal azonban nagy kihívás előtt áll, ugyanis két karakter bőrébe is belebújik.

hirdetés
A Telemundo ismét egy izgalmas telenovellával készül

A sorozat – ahogyan ezt már megszokhattuk – feldolgozás lesz: a 2001-es Amores de mercadót gondolta újra Fernando Aragón és Arnaldo Madrid. Az írói székbe Laura Sosa, a rendezői székbe pedig Luis Manzo ült.

A történetben Eugenio Siller egy gyerekkorukban elválasztott ikerpárt játszik, akik természetesen két különböző emberré váltak. Nemcsak személyéségükben különböznek, hanem teljesen más anyagi körülmények között is élnek. Egy véletlen folytán azonban találkoznak egymással, és akarva-akaratlanul is átveszik egymás helyét a két családban. A szegény Pericónak meg kell tanulni a gazdagok között élni, míg Leonardónak (aki eddig a fényűzéshez szokott), a szegénység világát kénytelen megismerni. Azonban úgy tűnik, mindkét családban akad egy-egy nő, aki megdobogtatja főhőseink szívét, de hogy ki kivel lesz végül, és hogyan is alakulnak az erőviszonyok, az majd a sorozat befejeztével biztosan kiderül.

Eugenio ismét együtt szerepel majd Laura Floresszel, akivel szintén a Telemundónál láthattuk együtt, ez volt a Reina de corazones (Emlékezz, Reina!). Kimberly dos Ramos pedig szintén együtt játszhat egykori kolléganőjével, Isabella Castillóval, akivel annak idején a Grachiban varázsolgattak együtt.

Míg Eugenio Pedro és Leonardo bőrébe bújik, addig Laura Inés karakterébe. Másik két főszereplőként látható még a fiatal és tehetséges színész-énekesnő, Danna Paola is, aki Palomát személyesíti majd meg.

Rajtuk kívül még szerepel benne Jonathan Islas (La Impostora), Maite Embil (Una Maid en Manhattan), Gabriel Valenzuela (Corazón valiente), Sandra Destenave (El rostro de la venganza), Oka Giner (Gossip Girl: Acapulco), Kenya Hijuelos (Santa Diabla), valamint Silvana Arias (En otra piel) is.

A ¿Quién es quién? (’Ki kicsoda?’ – a szerk.) tehát október 26-án kezdi meg hódító útját a mexikói Gala TV-n.

Íme egy kis ízelítő a sorozatból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek