Starity

Kóbor cicát fogadott volna örökbe Vajna Tímea

2015. október 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andy Vajna csinos felesége a Facebookon tette közzé, melyik otthontalan macska érintette meg a szívét, ám végül mégsem vihette haza magával a csöppséget.

hirdetés

Ennek az éhes kiscicának vittem ételt egy közeli étteremből, aki még a szalvétát is meg akarta enni, olyan éhes volt. Rengeteg kóbor állat van itthon és külföldön egyaránt, akiket kidobnak vagy az utcán születnek. Haza szerettem volna vinni, de nem engedte magát megfogni, viszont amikor visszanézett éreztem a szemében azt a mérhetetlen hálát, amire aznap nem számított

– írta a népszerű közösségi oldalon Vajna Tímea az alább látható képek kíséretében, melyeken jól látható, milyen éhesen vetődött az elemózsiára a lesoványodott otthontalan kisállat.

Fotók: Facebook / Tímea Vajna hivatalos oldala

Az már eddig ki köztudott volt, hogy Timi odavan az állatokért, saját kedvenceit pedig még versenyekre is szívesen elviszi, hogy megmutassa országnak-világnak, milyen szép szőrmókjai vannak. Talán a rendszeres etetés és a folyamatos törődés meghozza az ereményt, és idővel végül a kóbor cica is gyarapítja majd a modell állatseregletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek