Starity

Megan féltékeny az utódjára?

2010. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox beismerte, hogy egy kicsit furcsa számára, hogy már nem ő fog a robotok elől menekülni a nagy sikerű Transformers-filmek folytatásában.

hirdetés
Megan féltékeny az utódjára?

Amikor kiderült, hogy Megan Fox nem kap helyet a Transformers 3 szereplőgárdájában, a színésznő úgy nyilatkozott, hogy ezt egyáltalán nem bánja, hiszen Michael Bay egy igazi diktátor. Most mégis úgy tűnik, hogy Megannak egy picit fáj, hogy a szerepét egy másik nő kapta meg.

A legjobban az zavarja a színésznőt, hogy más fogja viselni a neki szánt ruhákat, és, hogy más kapja meg a pikáns jeleneteket Shia LaBeouf színésszel. Megan szerint utódja, Rosie Huntington Whiteley túl magas is a szerephez a maga 180 centijével. Megállapítása szerint a férfi főszereplő rosszul fogja érezni magát majd, hogy nyújtózkodnia kell, és így nem lesznek hitelesek a jelenetek sem.

A számos alkalommal a legszexisebbnek kikiáltott sztárnak azonban nincs oka panaszra, hiszen sorra kapja a szerepajánlatokat, boldog házasságban él, ráadásul az Armani-kollekció arcaként a pénztárcájába is mindig csurran-cseppen néhány száz(ezer) dollár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek