Starity

A Maroon 5 szórakoztathatja a közönséget a 2016-os Super Bowlon

2015. október 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikaiak életében igen nagy jelentőségű bajnokság jövőre is egy neves előadót szeretne leszerződtetni a félidőre, és eddig a Maroon 5 a legesélyesebb.

hirdetés
A Maroon 5 szórakoztathatja a közönséget a 2016-os Super Bowlon

Adam Levine és zenekara, a Maroon 5 lehet az egyik legnagyobb húzóneve a 2016-os amerikaifutball-bajnokság, a Super Bowl döntőjének, ám egyelőre még semmi nincs kőbe vésve, ugyanis jelenleg is folynak a tárgyalások arról, melyik neves előadó szórakoztassa a több tízezres tömeget a félidőben. 

Az E! News értesülései szerint a Maroon 5 a legesélyesebb a feladatra, melyet többek között Katy Perry, Beyoncé és Bruno Mars is teljesített már korábban. Mint tudjuk, a show részét képezi az is, hogy egy meglepetés vendég is feltűnik a sztárfellépő mellett, mint amilyen a Red Hot Chili Peppers és Bruno Mars kollaborációja vagy a Katy Perry, Missy Elliott és Lenny Kravitz mesterhármasa is volt.

Ami a 2016-os Super Bowlt illeti, értesüléseink szerint a Maroon 5 mellett a Coldplay is érdekelt lehet az ügyben, valamint a szervezők között felmerült az is, hogy ismét érdemes lenne meghívni Bruno Marsot.

Érdekesség, hogy a 2016. február 7-én megrendezésre kerülő esemény immár az 50. lesz a történelemben, így minden bizonnyal hatalmas hűhót várnak az amerikaiak, ugyanis a Super Bowl számukra legalább olyan neves esemény, mint nemzeti ünnepeik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek