Starity

Ezt a házat vásárolnák meg Beckhamék - fotók

2015. október 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Londoni lakásuk felújítási időszakát azzal töltik Beckhamék, hogy új otthon után nézzenek.

hirdetés

A Mirror értesülései szerint ugyan még nem vásárolták meg Beckhamék, ám szemet vetettek arra a cotswoldsi mesés ingatlanra, melytől jelenlegi tulajdonosa megközelítőleg 58 millió dollárért válna meg. A külsejében kissé ódon, ám annál hangulatosabb épület az Egyesült Királyság egyik legjobb és lenyugodtabb környékén helyezkedik el, arról nem is beszélve, hogy a szakértők szerint mintegy 24-szer nagyobb egy átlagos családi háznál.

A házban egyébként tíz háló-, és hat fürdőszoba található mesés berendezéssel, az ingatlanhoz tartozó területen pedig tovább tizenhárom melléképület található, nem is beszélve a hatalmas füves területről, melyen nyugodtan rendezhetnének házi futballmeccset is a Beckham-fiúk.

A fent említett lap szerint a ház a környék legdrágábbja, és ha Beckhamék beruháznának rá, olyan hírességek szomszédságában tengethetnék közel sem unalmas életüket, mint Kate Moss, Elizabeth Hurley és Damien Hirst.

Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS
Fotó: SWNS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek