Starity

Pornósztárt alakít legújabb filmjében Keegan Allen

2015. október 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan csak egy filmszerep erejéig bújik a meleg pornósztár bőrébe, Keegan rajongói azonban valósággal tombolnak, amiért elvállalta a szerepet.

hirdetés

Keegan Allen hamarosan a fogasra akasztja a Pretty Little Liarsben viselt egyenruháját, és megmutatja szépen kidolgozott izmait, ugyanis legújabb filmjében egy meleg pornósztárt alakít majd James Franco oldalán.

A hírről James tudósította elsőként a követőit a legnagobb képmegosztó oldalon egy róla és Keeganről készült kép kíséretében, és azt is elárulta, hogy Justin Kelly rendezi majd a drámát, a film pedig a King Cobra címet viseli majd.

Keegan rajongói a hír hallatán lázadni kezdtek, amiért elvállalta a szerepet a jóképű színész, és sokan azt hangoztatták, hogy ezzel betelt a pohár: elpártolnak mellőle. A Toby Cavanaugh-t megformáló színész azonban nem bánkódik döntése miatt, mi több: láthatóan nagyon élvezi, hogy egy tőle szokatlan szerepben is kipróbálhatja magát.

A forgatásról ő maga osztott meg egy újabb képet, melyen kissé kisfiús külsővel, fekete hajjal, melegítőnadrágban és trikóban látható egy vörös Vipera márkájú sportkocsi mellett; egy másik felvételen pedig az edzőteremben láthatjuk súlyzózás közben.

A vélhetően jövőre debütáló alkotásban egyébként Allen és Franco mellett szerepet kapott még Garrett ClaytonChristian Slater és Molly Ringwald is, maga a film pedig igaz történeten nyugszik, ugyanis azt meséli el, hogyan gyilkolta meg két pornósztár, Harlow Raymond Cuadra és Joseph Manuel Kerekes a felnőttfilmeket rendező Bryan Kocist.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek