Starity

The Weeknd elárulta, hogyan veszítette el a szüzességét

2015. október 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves etióp származású kanadai énekes a Rolling Stone magazint avatta be titkaiba.

hirdetés

The Weekndet választotta novemberi száma címlapsztárjának a Rolling Stone magazin, ennek fényében pedig egy hosszú, főleg a magánéletét és érzéseit taglaló interjú is készült az énekessel, melynek keretein belül szót ejtett Bella Hadiddal folytatotott kapcsolatáról és a szüzessége elvesztéséről is.

Fotó: Rolling Stone Magazine (Mark Seliger)

The Weekend és a népszerű szupermodell április óta alkotnak egy párt, ennek ellenére komolynak tűnik a köztük kialakult viszony, hiszen az interjúk többségében szó esik a kettejük közötti kémiáról. A 25 éves énekes elárulta a Rolling Stone riporterének, hogy amikor Bellával megismerkedtek, fel sem merült benne, hogy barátságnál (és egy egészséges munkakapcsolatnál) többet is akarhatna a lánytól.

Igazából csak annyit kértem tőle, hogy legyen ő a Beauty Behind The Madness album borítóján. Csak együtt szerettem volna dolgozni vele

– emlékezett vissza a történtekre az eredetileg Abel Tesfaye névre keresztelt énekes, aki az interjú során azt is bevallotta, hogy két-három évvel korábban, húszas évei elején még nem igazán volt népszerű a lányoknál.

Ha két évvel ezelőtt találkozok valakivel, tuti, hogy elcseszem a lehetőséget. Mostanra azonban... hogy is mondjam? Nyitottabb gondolkodású lettem.

Can't Feel My Face című sláger szerzője a fentiekkel együtt arról is lerántotta a leplet, mikor, kivel és milyen körülmények között került sor az első légyottjára, mely ugyan élénken él az emlékeiben – ám közel sem felemelő élményként, sokkal inkább úgy gondol rá, mint egy szégyenfoltra.

Tizenhat éves voltam, amikor egy főiskolás haverom elhívott egy toga partira. Ott találkoztam egy lánnyal, akinek hazudtam a koromról, és azt mondtam, hogy egy közeli főiskoláról érkeztem. Ennyi erővel lehettem volna egy, a kib****tt McDonal's-nál dolgozó diákok közül is, de mindketten túl részegek voltunk ahhoz, hogy ez lényeges legyen. Életem legrosszabb élménye volt az együttlétünk. Az, hogy egy idősebb nővel veszítetted el a szüzességed, jól hangzik, de amikor ott vagy, csak arra tudsz gondolni: A francba, már végeztünk is?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek