Starity

Hivatalos: Adele új albuma november 20-án érkezik

2015. október 24. 10:10   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több napja folytak a találgatások Adele vadonatúj lemezével kapcsolatban. Az énekesnő azonban megtörte a csendet és bejelentette a megjelenés időpontját.

hirdetés

Valószínűleg nem érte váratlanul a hír a rajongókat, hiszen Adele már pár napja elkezdte a 25 című lemez reklámozását az Egyesült Királyságban. Egy vadonatúj dal fél perces részletét adták le a televízióban, amihez csak a dalszöveg volt látható, a megjelenéséről egészen tegnapig nem tudtunk semmit, amíg Adele be nem jelenetette a nagy hírt Facebookon, majd a Vevo-csatornáján is feltöltésre került.

Adele a napokban egy igencsak személyes hangvételű levelet is megosztott közösségi oldalain. Elárulta, hogy míg a 21 című lemeze a szakításról és a fájdalomról szólt, a 25 a felismerésről fog dalokat tartalmazni, arról az útról, ahogyan ismét magára talált Adele. Szerinte a 25 inkább a felnőtté válásról fog szólni, arról, hogy ma már tudatosabban látja saját magát és a helyét a nagyvilágban és úgy érzi, hogy a múltját lezárta, mellyel egyben egy új szakasz kezdődik az életében. Továbbá elnézést is kért, hogy ilyen sokáig kellett várakozni a rajongóknak, de mint köztudott, az élet is közbeszólt, hiszen 2012-ben megszületett az énekesnő kisfia. Minden bizonnyal a kis jövevény érkezése is merőben befolyásolta az énekesnőt múltjának lezárásában.

Adele a lentebb látható képpel jelentette be új albumát, ami tehát november 20-án válik elérhetővé, és már elő is rendelhető Adele weblapján. 

Fotó: Adele / Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek