Starity

Új kisfilmmel jelentkezett a Duran Duran

2015. október 23. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Duran Duran tagjainak van okuk az ünneplésre: múlt hónapban jelent meg a 14. albumuk, a Paper Gods és úgy tűnik, hogy a sikerük annyi év után is töretlen.

hirdetés

A Pressure Off az új albumot beharangozó első kislemez is volt egyben, amit a zenekar a világhírű producer-zenész Nile Rodgers társaságában írt, és a szerzeményben Janelle Monáe énekesnő is közreműködött.

A fekete-fehér játékos hangulatú kisfilmben az énekes, Simon Le Bon, a szintetizátoron játszó Nick RhodesRoger Taylor dobos és John Taylor basszusgitáros mellett feltűnik Monáe és Rodgers is, és jókedvű ugrándozásukkal tökéletesen aláfestik a vidámságra és táncra ingerlő szerzeményt.

A Paper Gods címet viselő album szeptember 18-án került az üzletekbe és a fent említett Janelle Monáe mellett számos ismert zenész is vendégeskedett a felvételeken, köztük Mark Ronson, Mr. Hudson, Jonas Bjerre, a Red Hot Chili Peppers korábbi gitárosa, John Frusciante, valamint az énekesnő-színésznő Lindsay Lohan. A Duran Duran négy év szünet után tért vissza és a kritikusok szerint az új album a legjobb munkáik közül való.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek