Starity

10 egyszerű Halloweeni jelmez lustáknak

2015. október 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hét múlva elérkezik az év egyik legizgalmasabb éjszakája, a Halloween, melyet itthon is egyre többen ünnepelnek.

hirdetés

A BuzzFeed legénysége megmutatta, hogy az időhiányban szenvedők is lehetnek a Halloween sztárjai, ugyanis rendkívül egyszerű, gyors és olcsó ötleteik segítségével akár az utolsó pillanatban is beugorhatunk egy Halloweeni buliba. Lássuk, milyen last minute jelmezeket dobhatunk össze gyorsan és olcsón!

A saját Tinder-profilod

Társkeresés egyszerűen, ráadásul élőben. Mi lehet ennél egyszerűbb? A jelmez kivitelezése sem nehezebb: szükséged lesz egy fehér pólóra, színes kartonpapírra, némi kézügyességre, és máris indulhat a tinderes móka élőben!

Fotó: BuzzFeed

Sims

Gyerekkorodban valószínűleg te is órákat töltöttél azzal, hogy a számítógéped előtt kuporogva megalkottad az alternatív életedet hatalmas házzal, designer bútordarabokkal, kutyával a kertben, és te magad is csúcsszuper ruhákban tündököltél az álommunkahelyeden.

Miért ne hozhatnál össze valami hasonlót a valóságban? Itt ugyan nem juthatsz pénzhez egy kód segítségével ahhoz, hogy beszerezd a legmenőbb jelmezt, ám egy kis kartonpapírral te lehetsz a saját világod simje – és akár a jelmezötletet illetően tanácstalan barátaidat is ráveheted, hogy csatlakozzanak hozzád. 

Fotó: BuzzFeed

Rubik kocka

Ha már jól bevált a kartonpapír, akkor ne tedd messzire őket, ugyanis a Rubik jelmezhez is elengedhetetlenek a színes fecnik. Szerezz be egy fekete dobozt, vágj ki belőle helyet a fejednek és a testednek, a megmaradó felületet pedig ragaszd tele színes papírkockákkal. Van kérdés?

Fotó: BuzzFeed

Félcédula

Ugye, te is hatalmas Így jártam anyátokkal-rajongó vagy, és élénken él az emlékeidben az a jelenet, amikor a félcédulának öltözött Ted és a Lotyós Tök először találkozott? Jó hírünk van! A jelmezedhez csupán egy kartonpapírra, ollóra, (szükség esetén vonalzóra) és egy madzagra van szükséged – és ki tudja, talán te is megtalálod a következő nagy Őt az este folyamán.

Fotó: BuzzFeed

Balerina lányok emoji

A legjobb barátnőddel öltöznél össze, de még nem találtátok meg a hozzátok passzoló és könnyűszerrel kivitelezhető kosztümöt? Semmi vész! A balerinás emojihoz ugyanis nincs másra szükségetek, mint egy fekete felsőre, egy fekete rövidnadrágra, egy edzőcipőre, és voilá, már kész is a jelmez!

Fotó: BuzzFeed

Macseb

Te is a 90-es és a korai 2000-es évek megszállottja vagy, ugyanakkor szeretnél összeöltözni a pároddal / legjobb barátoddal? Akkor ezt a jelmezt neked találták ki! Két színben passzoló sárga felsőre, állatfülekre és egy, a két jelmezt összekötő csőre lesz szükségetek és máris ti lehetettek a Nickelodeon új sztárjai! 

Fotó: BuzzFeed

Egy fürt szőlő

Vásárolj egy csomag zöld, piros vagy lila lufit, fújd fel őket és erősítsd az általad viselt ruhára, és már indulhatsz is a buliba.

Fotó: BuzzFeed

Doug

Ugye te is emlékszel még a 90-es évek egyik legnépszerűbb rajzfilmjére? Dougnak öltözni pedig igazán nem jelenthet kihívást, hiszen elég magadra kapni egy zöld felsőt, egy kertésznadrágot, rá egy alsóneműt, övet a fejre és tádámm, készen is vagy!

Fotó: BuzzFeed

Error 404

Minden beöltözős buliban akad egy olyan alak, aki lázad a jelmezek ellen, ám egy kis furfanggal (és szarkazmussal) ezt is lehet ötletesen. Egy fehér pólód és egy fekete alkoholos filced biztosan akad otthon, elég ezeket előkeresni, néhány vonást ejteni a textilen és már be is zsebelheted a jelemezeddel kapcsolatos humoros beszólásokat.

Fotó: BuzzFeed

Végső megoldás

Ha pedig még az előzőnél is szarkasztikusabb szeretnél lenni, keress rá a Google-ön, milyen jelmezt ölthetnél a buli előtti utolsó pillanatban, vagy akár te magad is lehetsz a kereső. Döntsd el magad!

Fotó: BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek