Starity

Demi Lovatóval a fedélzetén készül az évadzáró fináléjára a From Dusk Till Dawn

2015. október 24. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden kerül adásba a From Dusk Till Dawn második évadának fináléja, amit Demi Lovato vendégszereplése miatt a szokásosnál nagyobb figyelem övez.

hirdetés

Még júniusban számoltunk be arról, hogy Demi Lovato feltűnik Quentin Tarantino és Robert Rodriguez kultikus filmjének tévés változatában. A 23 éves énekes-színésznő az eheti epizódban már megmutatta magát culebraként, ám az igazán kulcsfontosságú szerep a sorozat második évadának keddi fináléjában vár rá, amiből most a készítők adtak egy kis ízelítőt.

 
From Dusk Till Dawn: Demi Lovato

The creators of From Dusk Till Dawn: The Series give you the lowdown on Demi Lovato's kickass character, MAIA. Watch the SEASON FINALE, TUESDAY at 9pm ET/PT on El Rey Network!

Szerző: From Dusk Till Dawn: The Series, 2015. október 23.

Lovato párjának, Wilmer Valderramának köszönhetően az első évadtól kezdve visszatérő vendég a forgatásokon, ezt kihasználva pedig a rendező, Rodriguez azonnal lecsapott a lehetőségre, hogy együtt dolgozhassanak, és csak miatta megalkották Maia karakterét, amiről a show vezető producere, Diego Gutierrez így nyilatkozott.

Maia karakterét kizárólag Demi Lovato számára hoztuk létre. Amikor megtudtuk, hogy lehetőségünk van Demivel dolgozni, egy olyan szerepet szántunk neki, amivel segítheti Carlos alakulóban lévő bandáját. Maia új színt visz az egész sorozatba. Nem csak a karakter, hanem az, ahogy Demi eljátssza, ahogy kinéz és amit belead ebbe a szerepbe.

Nem csak a valóságban alakít egy párt Wilmerrel, hanem immár a tévéképernyőn is, ugyanis Maia, és a srác karaktere, Carlos Madrigal szerelmi viszonyban vannak, ami komoly feszültséget fog okozni Santánico-val, akit Eiza González formál meg.

A végén szembe fog szállni a királynővel, mégpedig azért, mert szereti az emberét.

 
Demi Lovato is MAIA

Demi Lovato is MAIA. See her From Dusk Till Dawn: The Series debut TUESDAY at 9pm ET/PT on El Rey Network!

Szerző: From Dusk Till Dawn: The Series, 2015. október 14.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek