Starity

Tinédzserkorba lépett Reese Witherspoon fia

2015. október 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mintha még csak most jött volna a világra, ám Deacon nemrégiben ünnepelte 12. születésnapját.

hirdetés

Reese Witherspoon vidáman pózol az Instagramon Ryan Phillippe-pel közös idősebbik fia, Deacon oldalán a fiú 12. születésnapja alkalmából rendezett születésnapi bulin. A képen pedig tisztán kivehető, mennyire hasonlít híres édesanyjára az immár kamaszkorba lépett fiú, akiért minden bizonnyal megőrülnek majd a lányok.

Nagyon boldog születésnapot kívánok az én édes, 12 éves fiamnak! Örömet hozol mindenki életébe, akit csak ismersz. Áldottnak érzem magam, amiért az édesanyád lehetek

– írta a kép mellé a 39 éves színésznő, aki a különleges, golfpálya alakú születésnapi tortát is megmutatta követőinek, mely méltán nyerte el fia tetszését, ugyanis Deacon egyik legkedveltebb időtöltése éppen a golf.

Természetesen 16 éves nővére sem felejtette el felköszönteni Deacont, aki egy gyerekkori képet osztott meg kettejükről a képmegosztón a következő szavakkal:

Sok boldog születésnapot az én ötletgazdag kisöcsémnek, aki 2003 óta a legjobb barátom is egyben. Nagyon szeretlek, haver.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek