Starity

Árpa Attila nem bírta összezárva Friderikusszal – kivonult a stúdióból forgatás közben

2015. október 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Attilának nem tetszettek Sándor kérdései, és nem szeretett volna a magánéletéről mesélni, így 10 órányi forgatás után távozott a helyszínről.

hirdetés
Árpa Attila nem bírta összezárva Friderikusszal – kivonult a stúdióból forgatás közben
Fotó: TV2

Jelenleg is folynak az Összezárva Friderikusszal epizódjainak forgatásai, melyben Friderikusz Sándor vendégeli meg a sztárokat egy teljes napra. Legutóbb Árpa Attilával zárták össze, ám 10 órányi forgatás után leálltak a kamerák, ugyanis a színész nem volt együttműködő partnere Sándornak.

Árpa végig nagyon elutasító volt. Rendkívül sok mindenre azt válaszolta, hogy erről nem akar beszélni. Nem volt együttműködő, nem volt partner a történetben. Az is kritikus pillanat volt, amikor az Argo 2-ről kezdtek beszélgetni. Kicsit olyan volt, mintha Árpa a filmjét ment volna be hirdetni, Fridi viszont erre nem volt vevő, őt nyilván a vendég magánélete érdekelte. Egyre fagyosabbá vált köztük a levegő, végül Sándor jelezte, hogy ennek így semmi értelme, jobb lenne abbahagyni

– nyilatkozta a Borsnak a sorozatot műsorára tűző TV2 egyik munkatársa, aki arra is rávilágított, hogy Attila a kivonulásával vélhetően szerződésszegést követett el. A színész a comment.blog.hu-nak árulta el, hogyan is történt valójában mindez.

Nem az történt, amit a bulvárújságok írtak, hogy én kisétáltam csak úgy sértődötten, mindenkit elküldtem a francba, és otthagytam az egész stábot. Ennyire azért ismerem a kereskedelmi tévék működését. Egyszerűen annyi történt, hogy nem találtuk meg a közös hullámhosszot, és el kellett döntenünk, hogy végigszenvedjük a maradék műsoridőt, vagy mindenki hazamegy.

A színész azt is elárulta, hogy a történtektől eltekintve nem haragszanak egymásra, arról azonban még folytatódnak a tárgyalások, hogy egyáltalán adásba kerül-e a félkész felvétel, avagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek