Starity

Még mindig kétséges, hogy adásba kerül-e Árpa Attila és Friderikusz szóváltása

2015. október 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Árpa Attila vendégeskedésével forgatott Összezárva Friderikusszal forgatása közel sem zajlott zökkenőmentesen – még mindig nem lehet tudni biztosan, hogy adásba kerül-e az ominózus felvétel.

hirdetés
Még mindig kétséges, hogy adásba kerül-e Árpa Attila és Friderikusz szóváltása
Fotó: TV2

Mint ahogy beszámoltunk róla: Árpa Attila tíz órányi forgatás után fordult sarkon, és hagyta ott Friderikusz Sándort és a stábot, mely a fent említett műsor legújabb részét forgatta, ami eredetileg vasárnap kerülne adásba. Mivel a színész-producer nem teljesítette a szerződésben foglalt feltételeket, és nem bírta ki egy teljes napig a műsor házigazdájával, így kérdésessé vált, hogy a műsorára tűzi-e a TV2 a felvételt.

Egy negyedórás részt már megvágtak belőle, és a promója is kész van, mégis kétséges az interjú sorsa. Szerdáig dönteniük kell az illetékeseknek, mert ha mégsem vetítik le, akkor a legutóbb felvett, Gregor Bernadettel készült részt kell gyorsan megvágni. Ráadásul Friderikusznak ilyen esetekben is komoly beleszólása van a döntésbe, és őt ismerve valószínűleg foggal-körömmel harcolni fog, hogy a fiaskó ne kerüljön képernyőre

– nyilatkozta a Borsnak egy stábtag. A lap természetesen megkereste a műsor producerét, Hajdú Pétert is az üggyel kapcsolatban, aki röviden így fogalmazott: Úgy készülünk, hogy Árpa Attila vendégeskedése adásba kerülhessen a héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek