Starity

Reese Witherspoon készen áll a Doktor szöszi folytatására

2015. október 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese legutóbbi interjújában árulta el, hogy szívesen alakítaná ismét a cserfes Elle Woodsot.

hirdetés
Reese Witherspoon készen áll a Doktor szöszi folytatására
Fotó: Metro-Goldwyn-Mayer

Reese Witherspoon a Fashionably Late with Rachel Zoe című műsor keretein belül árulta el, hogy az elmúlt években számtalan forgatókönyvíró jelentkezett több különböző ötlettel a Doktor szöszi folytatása kapcsán, és ő maga is úgy érzi, eljött az ideje, hogy ismét Elle Woods bőrébe bújjon és kiálljon valamilyen nemes ügy mellett.

Bár a színésznő szívesen részt venne a 2000-es évek egyik legikonikusabb csajos filmjének folytatásában, arról is őszintén mesélt, hogy nem tud arról, hogy van-e okunk reménykedni a minden lében kanál szőkeség visszatérésében.

A 39 éves Reese 2001-ben alakította a jogi tanulmányokat folytató Elle-t először, majd 2003-ban tért vissza a közkedvelt karakter képében a filmvászonra. Az Oscar-díjas színésznő jelenleg a Big Little Lies vígjátéksorozaton és a 2017 karácsonyán a mozikba kerülő Downsizing című vígjátékon dolgozik, mindezen túl pedig állítólag a Paul Feig rendezte Wish Listben is övé lesz a főszerep.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek