Starity

Selena Gomez divattanácsadója nyerte az év stylistja díjat

2015. október 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csoda, hogy Selena megjelenése mindig feltűnő, szexi és elegáns, hiszen divattanácsadója, Kate Young féltő gonddal választja ki az énekesnő szettjeit. Ezúttal azonban őt díjazták munkásságáért.

hirdetés

Boldogan távozhatott tegnap este a Los Angeles-i Getty Centerben megrendezett InStyle díjátadójáról Kate Young stylist, ugyanis őt tüntették ki a legjobbnak járó megtisztelő díjjal, melyet elsősorban Selena Gomez jól megválasztott outfitjeinek köszönhet.

A hölgy az E! Online-nak árulta el, hogy úgy érzi, könnyű dolga van a 23 éves énekesnővel, ugyanis Selena alakjának köszönhetően bármit ráadhat és fiatal korából kifolyólag bátran kísérletezhet a barna hajú szépségen.

Selenának nagyon jó alakja van és bevállalós, így bármit kipróbálhatunk. Úgy gondolom, ez neki is jó, hiszen a fiatal designerek többségének munkája remekül illik hozzá

– vallotta Kate, aki arról is szót ejtett, hogy szívesen választ az énekesnőnek ruhát a szakma feltörekvő újoncaitól, például az Atea Oceanie-től, de a jól bejáratott divattervezők, mint Louis Vuitton és Michael Kors munkáit is szívesen javasolja az énekesnőnek.

Érdekesség, hogy Kate Selena mellett még Dakota Johnson és Michelle Williams hivatalos megjelenéséért is felelős, és természetesen ők is tiszteletüket tették a tegnap esti rendezvényen, ahol a képek tanúbizonysága szerint nagyon jól érezték magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek