Starity

Steve Buscemi HBO-sorozatban szerepel

2010. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steve Buscemi az HBO saját gyártású sorozatában kapott főszerepet. A sorozat a 20-as évek Amerikájába kalauzolja el a nézőket, bemutatva a szesztilalom idején az alvilágot.

hirdetés
Steve Buscemi HBO-sorozatban szerepel

Szóval egy gengsztersorozatról van itt szó. Az HBO felkérte a korábbi sikersorozat, a Maffiózók egyik alkotóját, Terence Wintert, hogy felügyelje a munkálatokat, és nem akárki kapta meg a pilotepizód rendezését: maga Martin Scorsese ült a rendezői székbe, és producerként is vezényli a szériát.

Steve Buscemi egy valóban létező személyt fog alakítani, akit Nucky Thompsonnak hívtak. A 20-as években az egyik legmeghatározóbb egyénisége volt a politikai és az alvilági köröknek egyaránt. Az ő mindennapjaiba nyerünk betekintést, és Buscemi egyértelműen a húzó névnek számít a sorozatnál.

De olyan neves gengszterek feltörekvését is nyomon követhetjük az epizódokban, mint Arnold Rothstein, Lucky Luciano, vagy Al Capone.

A Pacific: A hős alakulat mellett a Boardwalk Empire jelenleg az HBO egyik legdrágább sorozata lett.

A sorozat magyar fordításban a Gengszterkorzó címet kapta.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek