Starity

Kendall és Kylie Jenner 2015 legbefolyásosabb tinédzserei

2015. október 28. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall és Kylie valóságshow-sztárokként kezdték, mára azonban milliók követik nemcsak a mindennapjaikat, hanem tippjeiket és praktikáikat is.

hirdetés
Kendall és Kylie Jenner 2015 legbefolyásosabb tinédzserei
Fotó: Splash Magazine

Fiatalok, sikeresek és gazdagok – ez a három szó jellemzi leginkább a 19 éves Kendall Jennert és 18 éves húgát, Kylie Jennert. Gyerekként váltak híressé a családjuk mindennapjait bemutató valóságshow, a Keeping Up With The Kardashians élén, és televíziónézők millióinak szeme láttára cseperedtek fel. Mára mindketten keresett modellek és divatikonok, akik a sztárvilág krémjébe tartoznak.

A Time magazin idén is elkészítette a legbefolyásosabb tinédzsereket felsorakoztató listáját, melyen természetesen helyet kapott a két Jenner-lány is, hiszen milliókat inspirálnak nap mint nap – és még nincsenek 20 évesek.

Minden, amit csinálok, hatalmas trenddé válik. Én azonban csak arra szeretném inspirálni a rajongóimat, hogy legyenek azok, akik szeretnének lenni, mert én is eszerint élem az életem

– nyilatkozta Kylie. 

A fent említett listán egyébként helyet kapott még ZendayaMaisie WilliamsBindi IrwinBethany MotaAriel WinterShawn MendesRowan Blanchard és Jaden Smith is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek