Starity

Gombos Edina elárulta, miért hagyta el Magyarországot

2015. október 29. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 népszerű műsorvezetője három hónappal ezelőtt hagyta el Magyarországot férjével és gyerekeikkel.

hirdetés
Gombos Edina elárulta, miért hagyta el Magyarországot
Fotó: TV2 Sajtószoba

Gombos Edina a Nők Lapja Cafénak árulta el, miért döntöttek úgy férjével, Albertóval, hogy a tengerentúlon kezdenek új életet. Míg korábban csak találgatni lehetett, hogy visszatér-e, szavaiból arra következtetünk, hogy valószínűleg nem szerepel a tervei között a Magyarországra való hazaköltözés.

Otthon mindenünk megvolt, gyönyörű családi ház, biztos munkahely, jól éltünk, de egyre több dolog zavart bennünket az országban, leginkább a nyomasztó közhangulat, az erősödő gyűlölködés és acsarkodás. Már jó ideje úgy éreztük, nem jó irányba mennek a dolgok, elfogyott a levegő körülöttünk, tovább kell lépnünk 

– nyilatkozta Edina, és azt is elárulta, hogy férjével már a házasságkötésükkor tudták: nem Magyarországon élik le az életüket, de azt nem sejtették, hogy két gyerekkel vágnak neki az útnak és az új életnek.

A műsorvezető arról is őszintén mesélt, hogy a honvágy mellett azzal a legnehezebb megbirkózni számukra, hogy nem találkozhatnak a rokonaikkal, barátaikkal, ugyanakkor szilárdan hisznek abban Albertóval, hogy a gyerekeik így jobb körülmények között nőhetnek fel. A fentiek mellett az is az Egyesült Államok mellett szól, hogy az emberek kedvesek, barátságosak és nyitottak, amit a család rendkívül élvez.

Edina arról is szót ejtett, hogy ugyan jelenleg nincs fix munkahelyük párjával, ő azonban még korántsem hagyott fel a televíziózással, és szeretne a későbbiekben újra képernyőre kerülni. Terveiről így nyilatkozott a fent említett lapnak:

22 évig dolgoztam a médiában, hajnali rádiózás, napközbeni forgatások, konferálások, majd esti élő tévéműsorok. Nagyon vágytam már pihenésre, és arra, hogy csak a családomnak élhessek. Most élvezem a nyugalmat, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen felhagytam az otthoni dolgaimmal, hiszen amit tudok - ilyen a gondozásomban eddig megjelent kilenc könyv is -, azt innen irányítok. Vannak forgatási terveim is, mégpedig azokkal a magyarokkal, akik Floridában lettek sikeresek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek