Starity

Elhunyt édesapját gyászolja Ryan Reynolds

2015. október 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan szeretett édesapja a napokban hunyta le örökre a szemét. A színész egy régi fényképpel emlékezett Jamesre.

hirdetés
Elhunyt édesapját gyászolja Ryan Reynolds

Nyugodj békében James C. Reynolds. 1941-2015

– írta a lent látható kép mellé a Twitteren Ryan Reynolds, aki nemrégiben veszítette el édesapját. James mintegy 20 éve küzdött a Parkinson kórral, ám a betegség eluralkodott rajta. 

Ryan egyébként nagyon közel állt édesapjához – többek között utána nevezte el Blake Lively-val közös lányát Jamesnek –, és az utolsó pillanatig küzdött a szeretett szülőért. Rajongóit nemégiben még arra kérte, hogy adakozzanak a Michael J. Fox Foundationnek, ugyanis ez az alapítvány arra fordítja a befolyó összeget, hogy a Parkinson kórral kapcsolatosan folytasson kutatásokat, hogy idővel gyógyíthatóvá váljon a betegség, mely jelenleg csupán lelassítható és féken tartható.

Mindig is ő volt a legeményebb ember, akit valaha ismertem: egykori rendőr és boxoló, főállású taposóakna. Fáradhatatlanul dolgozott egész életében, hogy mindent megadjon a családjának, és már akkor tudtad, mit fog mondani, mielőtt kimondaná

– nyilatkozta édesapjáról egy tavalyi, a Time-nak adott interjújában Ryan. 

Fotó: Twitter / Ryan Reynolds

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek