Starity

Miley Cyrus iránti érzéseiről mesélt Liam Hemsworth

2015. október 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész a Men's Fitness magazinnak adott exkluzív interjút azzal kapcsolatban, hogy milyen érzéseket táplál volt menyasszonya iránt.

hirdetés

Liam Hemsworth hosszú ideje szingli, így nem csoda, hogy a fent említett magazin riporterében felmerült a kérdés, hogy vajon még mindig gyengéd érzéseket táplál-e egykor szerelme, Miley Cyrus iránt. A sármos színész őszintén mesélt a szakításról, és azt is elárulta, hogy az énekesnő iránti érzései egy életre szólnak.

Abba szeretsz bele, akibe beleszeretsz. Nincs választásod. Úgy hiszem azonban, hogy vannak emberek, akik némi poggyásszal érkeznek

– vallotta a 25 éves Liam, aki ötévnyi együttjárás után, 2013 szeptemberében tett pontot Miley-hoz fűződő kapcsolatának végére. Azóta ugyan mindketten továbbléptek, Liam azonban bevallotta: volt menyasszonya mindig is fontos része lesz az életének, történjen bármi.

Nézd, öt évig voltunk együtt, ezen a ponton pedig nem hiszem, hogy megváltoznak az érzések. Ez azért jó, mert így bizonyítást nyer az, hogy az iránta való érzéseim valóságosak voltak, és nem csak egy könnyed fellángolás volt. A kapcsolatunk nagyon fontos részét képezte az életemnek, és ez mindig is így marad

– nyilatkozta a színész. Ugyan neki is volt néhány kérészéletű kapcsolata a két évvel ezelőtti szakítás óta, Miley pedig legutóbb Patrick Schwarzenegger mellett kereste a boldogságot, ám a kapcsolat csúnya véget ért.

A nyár folyamán azonban ismét együtt kapták lencsevégre Liamet és Miley-t, így megindultak a találgatások arról, hogy új esélyt adnak a zátonyra futott kapcsolatnak. Ez azonban tévedés, ugyanis továbbra is külön utakon folytatják.

Miley egy szabadszellemű lány, és azt hiszem, mindig képes lesz meglepni az embereket azzal, amit csinál. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy rossz ember lenne. Ő egy fiatal lány, aki kedve szerint szeretne cselekedni.

Az interjú során természetesen szó esett arról is, hogy miért nincs Liam mellett társ, illetve hogyan alakul a magánélete, melyről így nyilatkozott az őt faggató riporternek:

A randizás nagyon fárasztó számomra. Folyamatosan utazok, és nem is járok klubokba vagy ehhez hasonló helyekre. Van egy szűk baráti köröm, de új emberekkel alig találkozom. Nehéz kialakítani egy kapcsolatot ebben az iparban, bár ez nem olyasmi, ami a kedvemet szegné. Állandóan dolgozom, és imádom a munkám. Nem érzem úgy, hogy bármiből is kimaradnék, jelenleg a fontos dolgokra fókuszálok, és igyekszek fontossági sorrendet felállítani a dolgaim között. Egészséges és boldog embernek érzem magam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek