Starity

Taylor Swift és Harry Styles kapcsolata az elejétől kezdve kudarcra volt ítélve

2015. október 30. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor a GQ magazinnak adott legutóbbi interjújában árulta el, hogy már az elejétől kezdve érezte: hamar elválnak útjaik a One Direction szépfiújával.

hirdetés
Taylor Swift és Harry Styles kapcsolata az elejétől kezdve kudarcra volt ítélve

Az elsődleges érzés, amit éreztem a kapcsolatunk ideje alatt, a szorongás volt. Az egész nagyon törékenynek és kísérleti jellegűnek tűnt. Mindig azt kérdezgettem magamtól: Mi lesz a következő probléma? Mi lesz a következő dolog, ami elriaszt? Mikor megy tönkre minden és kerül sor a szakításra? Egy hónap múlva? Vagy három nap múlva?

– elevenítette fel Harry Styleshoz fűződő kapcsolata ideje alatt felmerült érzéseit Taylor Swift, és azt is elárulta, hogy meglátása szerint az emberek többsége egy szolid, egészséges kapcsolatra vágyik, ám nem mindig kaphatják meg ezt.

Taylor és Harry egyébként 2012 novemberében találtak egymásra, ám a kettejük között húzódó ellentétek hamar elharapóztak, és 2013 januárjában döntöttek a szakítás mellett. A csalódást dalba is öntötte az énekesnő: Harryről szól a legutóbbi albumán helyet kapott Style és az Out Of The Woods is – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek