Starity

Amy Lee-nek fogalma sincs mi lesz az Evanescence sorsa

2015. november 01. 11:11   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Evanescence énekesnője elárulta mit tervez a közeljövőben szólókarrierjét illetően, de hogy a zenekarral mi lesz, azt még ő sem tudja megmondani.

hirdetés
Amy Lee-nek fogalma sincs mi lesz az Evanescence sorsa

Az Evanescence 33 éves énekesnője számára zajlik az élet: néhány hét múlva, három év kihagyás után ismét turnéra indul együttesével, emellett filmzenét írt a Voice From The Stone című filmhez, valamint feldolgoz néhány, számára különleges dalt, kezdve a Portishead It's A Fire című számával.

Ennek kapcsán a Rolling Stone magazin riportere faggatta Amy-t, aki elmondta, hogy, bár nem mondott le az Evanescence-ről, jelenleg inkább szólókarrierjére koncentrál.

Jelenleg új dalokon dolgozom, amiket nemsokára nyilvánosságra is hozok. Nem tudom, hogy az Evanescence-szel mi lesz. Az együttes számára nincsenek terveim, de magam számára nagyon is!

Ennek ellenére a jövőben sem szándékozik elhanyagolni a zenekart; novemberben három koncertet fognak adni az Egyesült Államokban, mielőtt Japánba utaznának, ahol az Ozzfest keretein belül állnak színpadra. Egyelőre ennyi fellépést jelentettek be, de Amy elmondása szerint a 2016-os év során további koncerteket tervez az Evanescence-szel, és már alig várja, hogy viszontlássa rajongóit, és ismét előadja a régi szerzeményeit.

Nagyon boldog vagyok, hogy ismét elénekelhetem majd a Bring Me To Life-ot. És már a My Immortalt sem érzem olyan távol magamtól, bár már nem tudok vele azonosulni. Azóta sokat fejlődtem. Ma már nem írnám meg azt a dalt, de ettől még ugyanúgy része a történelemnek számomra és a rajongóim számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek