Starity

Ana Brenda: „Ki akarok lépni a komfortzónámból”

2015. november 01. 11:11   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói színésznő, a Veronica aranya és a Megkövült szívek sztárja nagyobb horderejű szerepekre vágyik nem csak filmek, de telenovellák és színház terén is.

hirdetés

A színész-énekesnő egy ideig hanyagolná a telenovella remake-ket, és inkább eredeti projektekben venne részt. Anát az Excelsior Teve magazin riportere faggatta.

Fotó: Ana Brenda / Instagram

Ana Brenda, hogy vagy? Azt hiszem elégedett lehetsz, hogy végül sikeresen ért véget legutóbbi telenovellád, a Veronica aranya, annak ellenére, hogy kezdetekben rossz kritikákat kapott.

– Igen, nagy kihívás volt ez a telenovella, de sok mindent tanultam a forgatások alatt. Nagyon boldog vagyok, a közösségi oldalakon kedvező dolgokat, sok pozitívumot írtak, amiért nagyon hálás vagyok, de a valóság az, hogy tényleg nem volt könnyű. Szeretem, amit csinálok, szeretem a munkámat.

– A Veronica aranya szerepe mennyire segítette elő a feljődésedet, színésznőként?

– Érettebb karaktert kellett megformálnom, ami nem volt egyszerű, de élveztem, sokkal barátságosabb szerepet kellett alakítanom, más volt a menetrend. Élveztem a nehéz munkát, de érzelmileg nagyon kifárasztott.

– Most lezártál egy időszakot a karrieredben, a telenovellák tekintetében, és inkább a színházi munkádra koncentrálsz, mesélj kicsit a Mentirasról!

– Imádom, öt éve dolgozom zenés színházban, ez az életem, a karrierem, és imádom, plusz ez a mű csodálatos, mert ez a valaha volt legsikeresebb mexikói darab, és félelmetes belegondolni is, hogy meghívtak és szerepelhetek a musicalben. 

Fotó: Ana Brenda / Instagram

– Ez most azt jelenti, hogy szünetelteted a televíziós karriered?

– Határozottan, bár sokáig dolgoztam felváltva, hol a színházban, hol a televízióban, de az tény, hogy muszáj beiktatnom egy kis szünetet, mert elfáradtam, a színház pedig egy hagy fellélegezni. Mire véget érnek egy telenovella forgatásai szellemileg is és fizikailag is kifáradok. A színház szabadságot ad. A közönség csodálatos, jó érzés úgy kimenni a színpadra, hogy ajándékokkal és kedves üzenetekkel várnak. Ilyenkor mindig rájövök, hogy nem volt olyan munkám, ahol ennyire közvetlen kapcsolatba kerülhetek velük, és köszönthetem őket, vagy ahol láthatnak engem más oldalamról. Büszkén elmondhatom, hogy sok ember meglepődik a műsor után, és jönnek gratulálni.

– És ha jön észre fogod venni a lehetőséget a média más területén?

– Szeretnék különböző dologat csinálni. Nem zárkózom el semmi elől, most élvezem az életem, hagyom, hogy a dolgok csak megtörténjenek. Legszívesebben valami eredeti, kockázatosabb projektbe kezdenék.

– Tavaly több castingon is részt vettél az Egyesült Államokban, mik a terveid erre az évre?

– Igen, valóban részt vettem néhány válogatáson, de valójában én folyamatosan próbálkozom. Nyitott vagyok, bármi történik.

– És mi a helyzet a filmekkel?

– Olyan projektekkel szeretnék foglalkozni a közeljövőben, amik nem kötik le ilyen hosszú időre a figyelmemet és az időmet, és azt szeretném ha olyan feladat találna meg ami kimozdít a komfortzónámból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek