Starity

Tarolt az amerikai himnusszal Demi Lovato

2015. november 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ötödik alkalommal adta elő az amerikai himnuszt sportrendezvényen, ám ezúttal minden eddiginél büszkébbé tette hazáját.

hirdetés

Demi Lovato 16 évesen énekelte el először az Amerikai Egyesült Államok nemzeti himnuszát nagyközönség előtt, majd ezt követően 2010, 2011 és 2012-ben is lehetőséget kapott arra, hogy ő nyissa meg az MLB World Series éppen aktuális mérkőzését. A legutolsó szereplésével azonban negatív címlapokat szerzett magának, így volt min korrigálnia a szombati New York Mets vs. Kansas City baseball mérkőzésen.

Ezúttal legnagyobb megkönnyebbülésére minden az elképzeltek szerint zajlott – még Jimmy Fallon sem zavarhatta meg az egykori X-Faktor mentort – és a kritikusok szerint Demi előadása volt az egyik legjobb himnusz, amit valaha hallottak. A sztárvilágból a Grammy‑jelölt énekes‑zeneszerző, Josh Groban a Twitteren fejezte ki csodálatát.

Wow… @ddlovato aztán tud ÉNEKELNI. Nagyszerű himnusz. #WorldSeries

Természetesen a meccset követő nézők is azonnal elárasztották a közösségi oldalakat, akik közül akadtak olyanok, akik most hallották először énekelni Lovatót, és megdöbbenve nyugtázták, hogy mekkora hangterjedelemmel van megáldva a Disney egykori üdvöskéje.

Csupán néhány Twitter üzenet abból a több ezerből

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek