Starity

Elárulta születendő gyermeke nemét JWoww

2015. november 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő ilyenkor már kétgyermekes anya lesz JWoww-ból, ám addig még hosszú hetek, hónapok állnak a Jersey Shore sztárja előtt.

hirdetés
Elárulta születendő gyermeke nemét JWoww
Fotó: Instagram / JWoww

JWoww a blogján árulta el követőinek egy ötletes kép kíséretében, hogy lánya mellett hamarosan egy fia is lesz, akinek érkezését már alig várja párjával, Rogerrel együtt.

Roger és én nem győztük hangsúlyozni – ahogyan Meilani esetében sem –, hogy teljesen mindegy, milyen nemű gyermekünk születik, csak egészséges legyen. Ehhez igazodva izgatottan jelentjük be, hogy kisfiunk lesz!

– olvashatóak a valósághow-sztár sorai egy illusztris torta kíséretében.

JWoww egyébként hosszú évek óta alkot egy párt Roger Mathewsszal, aki 2012 szeptemberében kérte meg a kezét. 2013 karácsonyán jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, aki tavaly júliusban jött a világra, és a Meilani Alexandra Mathews nevet kapta szüleitől. Az újabb baba érkezéséről október 18-án tudósított a páros, ám akkor még nem tudták, hogy milyen nemű magzatot hord a szíve alatt a Jersey Shore sztárja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek