Starity

Ezzel a bevonulással lett Victoria's Secret modell Gigi Hadidból - videó

2015. november 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban osztotta meg a Victoria's Secret azt a videót, melyben Gigi megtudja, hogy belőle is Victoria's Secret modell lesz.

hirdetés

Gigi Hadid ugyan még csupán 20 éves, ennek ellenére a világ egyik legkedveltebb és -keresettebb modellje. Számtalan divatbemutatóval és fotózással a háta mögött ma már a profik között tartják számon, nemrégiben pedig Victoria's Secret modell (is) vált belőle – meghallgatásáról és próbavonulásáról egy videó is landolt a világhálón.

Van már programja november 9-ére és 10-ére?

– hallható a zsűri egyik tagjának, Ed Razeknek a hangja a videóban, mire Gigi félénken, de már jót sejtve azt mondja: Nem tudom.

Miért nem csatlakozik hozzánk?

– hangzik el a bűvös mondat Ed szájából, Gigi pedig a könnyeivel küszködve engedi ki a feszültséget. 

Képtelen voltam visszatartani a könnyeimet. Mindenki, aki velem együtt nőtt fel, tudja, hogy világéletemben ez volt a legnagyobb álmom. Köszönöm szépen Victoria's Secret és Ed Razek! Életem egyik legboldogabb pillanata!

– írta Gigi az Instagramon.

Az idei őszi/téli Victoria's Secret divatbemutató november 9-én és 10-én kerül megrendezésre, a műsort pedig élőben sugározza majd a CBS. A bemutató során egyébként Rihanna, Selena Gomez és The Weeknd szórakoztatja majd a közönséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek