Starity

Így telnek Miranda Kerr napjai - képekkel, videókkal

2015. november 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek többségéhez hasonlóan Miranda is féltve őrzi magánéletét, ezúttal mégis bepillantást engedett abba, hogyan telnek a napjai.

hirdetés

Saját bőrápolási termékcsaládja, a Kora Organics Instagram-oldalán engedett bepillantást nyerni hétköznapjaiba Miranda Kerr, így megtudhattuk, hogy az egészséges táplálkozás mellett jógával, pilatesszel és egyéb, nyújtó gyakorlatokkal őrzi meg tökéletes alakját.

A 32 éves szupermodellnek volt férjétől, Orlando Bloomtól négy évvel ezelőtt született fia – aki a Flynn nevet kapta szüleitől –, ám Miranda rekordidőn belül leadta a terhesség során felszedett felesleget, így joggal érdekelte a rajongókat, hogyan csinálta. Napi rutinjáról képek és videók nyomán számolt be a képmegosztón a múlt hét végén.

Szeretem a napot egy csésze forró vízzel és friss citrommal kezdeni, mert segít beindítani az emésztésemet

– írta a nap első kisfilmjéhez a szupermodell, melyen citromos vizet kortyolgat, ezt követően pedig a zuhany alatt állva láthatjuk a barna hajú szépséget, melynek során először az arcát krémezi be a Kora Organics arckrémével, majd a márka tusfürőjére kerül a sor.

A frisstő zuhanyt az arcápolási rutin követi, melynek keretein belül először lágy permetet fúj az arcára, majd hirdatáló krémmel varázsolja puhává a bőrét.

Ezután érkezik csak el a reggeli ideje, mely spenótos, fokhagymás, paradicsomos rántottából áll, melyhez olvíbogyót, Feta sajtot és avokádót szervízoz. E finomságokat imádott csemetéjével költi el, akit csak ezután visz el az óvodába.

Míg Flynn az óvodában van, Miranda jógázni indul Tamara Dickson és a közösségi médiában asheazo néven ismert trénere társaságában, ezt pedig egy 20 perces meditáció követi, melynek során a modell hálát ad mindazért, ami megadatott neki.

Ha végzett a mozgással, visszaindul Flynnért az óvodába, és kezdetét veszi közös időtöltésük, melynek során igyekszenek hasznosan és kreatívan tölteni szabadidejüket – ezúttal például Halloweenre gyártottak maszkokat.

A nap végén Lynn Jacob trénerrel pilateszezik és végez nyújtó gyakorlatokat, hogy teste minden porcikája át legyen mozgatva.

Végül vacsorát főz magának és a fiának, mely a reggelihez hasonlóan az egészség jegyében készül. (Grillezett lazac párolt brokkolival és sült édesburgonyával.)

Nem sokkal vacsi után Flynn megfürdik, Miranda pedig mesét olvas neki lefekvés előtt.

Végül ő maga is elmerül a habokban, majd ágyba bújik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek