Starity

Bradley Cooper gyerekként séf akart lenni

2015. november 02. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész legújabb filmje kapcsán árulta el, hogy már gyerekként is szívesen segédkezett a konyhában, álma pedig az volt, hogy séf válik belőle.

hirdetés

Gyerekként azt gondoltam, hogy klassz lehet séfnek lenni, úgy gondoltam, hogy a séfek olyanok, mint a rocksztárok. Hittem abban, hogy nekem is ezen a pályán kellene karriert építenem, de aztán rájöttem, hogy túl forró ott a helyzet, a nyomás pedig óriási. Az is megfordult a fejemben, hogy ninja leszek, de aztán rájöttem, hogy az egyetlen, amit igazán akarok az az, hogy filmekben szerepeljek

– elevenítette fel kiskamasz korából származó gondolatait Bradley Cooper.

Az október 22-én Az életművész címet viselő filmjében ugyanis Bradley egy Adam Jones nevű drogfüggőt alakít, aki szakácsként próbál visszatérni a pályára, és egyszerre küzd meg a benne dúló démonokkal. A John Wells rendezte alkotásban egyébként olyan színészek és színésznők tűnnek még fel mellette, mint Sienna MillerDaniel Brühl, Matthew RhysOmar SyAlicia VikanderUma Thurman és Emma Thompson.

Bradley azt is elárulta, hogy azért is állt hozzá közel Adam szerepe, mivel ő maga egy olasz család tagjaként nőtt fel, ahol nagymamája remekül főzött, és szinte minden beszélgetés során szó esett az étkezésről, ami szerves részét képezte a gyerekkorának. A főzés, mint szenvedély az ő életében is jelen van, hiszen mint mondja: a barátait is gyakran és szívesen meglepi egy-egy különleges fogással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek