Starity

Voice-beli kollégájával kavar Gwen Stefani?

2015. november 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zátonyra futott házassága után hamar talált magának partnert az énekesnő, aki mellett vigasztalódhat.

hirdetés
Voice-beli kollégájával kavar Gwen Stefani?

Augusztusban számoltunk be róla, hogy tizenhárom évnyi házasság után döntött a válás mellett Gwen Stefani és Gavin Rossdale. A pár kapcsolata annyira megromlott, hogy hiába próbálták helyrehozni, újra és újra kudarcot vallottak. Ám a Voice mentorai közül nem csak Gwennel bánt el a sors, hanem Blake Sheltonnal is, aki júliusban jelentette be, hogy Miranda Lamberttel külön utakon folytatják.

Úgy tűnik, a két csalódott bírának bőven volt mit kibeszélnie a műsor szüneteiben, mi több: többeknek szemet szúrt, hogy feltűnően sok időt töltenek egymás társaságában. Legutóbb együtt jelentek meg Voice-beli kollégájuk, Adam Levine zenekarának, a Maroon 5-nak a Halloweeni koncertjén, ahol több kép is készült róluk, melyek egyikén kivehető, hogy Blake a neki háttal álló szőkeséget ölelgeti.

Az ominózus képet ide kattintva tekintheted meg.

Nem ez volt az első eset azonban, hogy megkérdőjelezték a pár kapcsolatát, ugyanis pénteken George Clooney partijára voltak hivatalosak, ahova nem együtt, de egyszerre érkeztek és egyszerre is távoztak. Ennek különlegessége, hogy míg Gwen szívesen fogadta a szívtipró filmcsillag meghívását, addig Blake hosszú évek óta nem tette tiszteletét George Casamigos buliján. Még ugyanazon este beugrottak Jared Leto mulatságára is, ahol végig egymás kezét szorongatták.

A Voice felvételei alatt is folyamatosan flörtölnek, és láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. Valami biztosan van köztük, hiszen a műsoron kívül is rengeteg időt töltenek együtt. Egyelőre nem szeretnék felcímkézni a kapcsolatukat, csak élvezik egymás társaságát, ami jól is jön nekik most, hogy ugyanazokon a dolgokon mennek keresztül

– nyilatkozta egy stábtag.

Fotó: NBC (Trae Patton)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek