Starity

Túl mohó és türelmetlen volt fiatalon Sarah Michelle Gellar

2015. november 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elárulta, hogy fiatalon fékezhetetlen volt, ma már sokkal nyugodtabb életformát folytat. Érzéseiről a The New Potatónak nyilatkozott.

hirdetés
Túl mohó és türelmetlen volt fiatalon Sarah Michelle Gellar

Ha őszinte akarok lenni, nem foglalkozok azzal, hogy a sok mosolygás ráncokat okoz, mert számomra az öröm és a boldogság a kulcsa mindennek. A fiatalság megőrzése pedig a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelen és az alváson múlik

– nyilatkozta nemrégiben Sarah Michelle Gellar. A színésznőt faggató riporter arra is rákérdezett, milyen tanácsot adna fiatalkori önmagának, melyre így felelt a kétgyermekes szőkeség:

Azt hiszem, teljesen mindegy, a tanácsom úgyis süket fülekre találna. Ha mégis muszáj lenne mondanom valamit, azt tanácsolnám, hogy értékelje az apró pillanatokat is, és élvezze jobban az életet.

A 38 éves Sarah-nak az 1996 és 2003 között futott Buffy, a vámpírok réme című sorozat hozta meg az áttörést és a világhírnevet, saját bevallása szerint azonban a 20-as éveiben túlságosan mohó volt, gyorsan élt és úgy hitte: a lábai előtt hever a világ.

A húszas éveiben úgy gondoltam, még előttem az egész élet, és nem hagytam időt a dolgoknak: gyorsan akartam mindent. Az igazság azonban az, hogy az ember sosem tudhatja, mikor változik meg váratlanul az élete. Az emberek pedig, akikről azt gondolod, mindig veled maradnak, talán mégsem váltják be a hozzájuk fűzött reményeidet. Most, hogy gyerekeim vannak, jobban igyekszem időt szakítani a fontos dolgokra

– vallotta Sarah.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek