Starity

A Sleigh Bells plágiummal vádolja Demi Lovatót

2015. november 04. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleigh Bells szerint az X-Faktor egykori mentora és producer csapata tőlük koppintott.

hirdetés

Taylor Swift után Demi Lovatót is plágium vádjával illették. A lavinát november 2-án indította el a Twitteren az indie noise-pop duó, a Sleigh Bells, akik tweetjükben azzal vádolják a 23 éves énekesnőt, hogy az október 16-án megjelent ötödik stúdióalbumának deluxe változatán megtalálható Stars című nótájának hangmintáját a Riot Rhythm és az Infinity Guitars dalaikból nyúlták le.

A jelenleg Németországban tartózkodó énekesnő még nem kommentálta a dolgot, azonban a dal producerei, Carl Falk és Rami Yacoub megszólaltak az ügy kapcsán Lovato sajtósán keresztül.

Semmilyen mintát nem használtunk Demi Lovato Stars című dalához. Ráadásul Demi bele sem volt vonva a készítés folyamatába. Csupán a szöveghez van köze.

Lovato közel nyolc éves zenei karrierje során most először került ilyen helyzetbe, ám azt még nem tudni, hogy az ügynek lesz-e folytatása, vagy ennyivel lezárásra kerül az eset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek